![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
0
دارم.مدرک دیپلم فرق میکنه که شبانه باشه یا روزانه برای مهاجرت تحصیلی یا بورس ؟
2021-09-12 03:02:00 Canada ویزایدانشجویی #برای مهاجرت تحصیلی
1 Reply
نه فرق نمی کنه
2021-09-12 05:46:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#برای مهاجرت تحصیلی
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
کسی هست راهنماییم کنه برای مهاجرت تحصیلی؟مدرک دیپلم انسانی دارم
2021-09-16 12:12:00 #Canada [برای مهاجرت تحصیلی] ویزایدانشجویی
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada
من در مورد اجازه کار بعد تحصیل سوال داشتم ۱- دوره ای که میگذرونیم مهمه چند ساله باشه؟ ۲-کالج باشه یا دانشگاه تاثیری داره؟ ۳-سرتیفیکیت دیپلم لیسانس یا هرچیز دیگه باشه فرقی داره؟ ۴-باید حتما pgwp باشه؟ ۵-واینم بگم که از داخل خود کانادا میخوام اقدام کنم خیلی ممنو میشم راهنماییم کنید?
2021-09-09 12:34:00 #Canada
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada